-
Evaluați corect
Specialiștii noștri vă ajută să evaluaţi soluţia mai uşor, prin prezentarea acesteia, realizarea unei analize de risc a proiectului înaintea semnării contractului şi prin realizarea unui proiect pilot pentru analizarea cerinţelor şi validarea funcţionalităţilor soluţiei informatice, la finalul pilotului putându-se lua decizia de a continua sau nu implementarea aplicaţiei.
Contactaţi astăzi un specialist BITSoftware pentru a înţelege costurile sistemului integrat şi a beneficia de o prezentare personalizată, pentru a vă asigura că veţi beneficia de un sistem integrat care se potriveşte cerinţelor şi de o implementare planificată riguros, înainte de a începe proiectul.
-
Abordare clasică de implementare a unui proiect ERP
Selecţia unui sistem ERP se face în majoritatea cazurilor şi azi la fel ca acum 30 de ani.
Pe baza unei liste de cerinţe şi după vizionarea mai multor soluţii, se ia decizia implementării uneia dintre ele, care pare cea mai potrivită. Contractul de vânzare pentru soluţia software ERP este de obicei încheiat cu conducerea. Cu toate acestea, în timpul implementării, apar tot felul de întrebări de la utilizatorii nemultumiţi de funcţionalităţile sistemului. În multe cazuri aceste nemulţumiri atrag după sine dezvoltări sau adaptări neplanificate şi modificări în procesele organizaţiei. Durata de implementare al unui sistem ERP şi bugetele alocate pentru proiect sunt deseori depăşite, iar utilizatorii nemulţumiţi de sistemul care se implementează.
-
Abordare lină, mai rapidă, a unui proiect de implementare ERP
Un proiect de implementare ERP trebuie privit întotdeauna ca un proiect de management al schimbării.
Implementarea poate avea multe consecinţe în modul de lucru al angajaţilor. Asta înseamnă că interesele angajaţilor şi al companiei trebuie să fie aliniate.
BITSoftware introduce o metodologie de implementare lină, fiind cunoscut faptul că performanţele unei organizaţii sunt determinate de modelul de construcţie al acesteia. Acesta cuprinde nişte procese, o interacţiune între actorii din organizaţie şi organizaţia în sine. Modelele oferă o mai bună transparenţă când vine vorba de maparea soluţiei software ERP în organizaţie, furnizând informaţii despre aplicabilitatea soluţiei în companie şi despre posibilele probleme pe care sistemul trebuie să le rezolve. Chiar dacă modelul organizaţional este speciic fiecărei companii în parte, SocrateERP include deja câteva modele specifice pentru anumite industrii, făcând implementarea mai rapidă şi mai uşoară.
-
Întrebări?
Contactați-ne și stați de vorbă cu unul dintre specialiștii noștri